ISTT

ISTT – Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei

ISTT este pentru mine una dintre cele mai dragi asociatii profesionale din domeniul psihologiei si pentru care am cel mai inalt respect si consideratie. Am fost aproape de Institut inca de la infiintarea lui din 2010 prin participarea atat ca auditor, dar si ca speaker la conferintele / congresele pe care le-au organizat.

  • De asemenea, sub egida ISTT, in perioada 2010-2011, am coordonat ca si co-terapeut un Grup de suport centrat pe trauma: „Se poate sa iti fie si mai bine!„.
  • In perioada 2011 – 2013 – am incheiat un parteneriat intre ISTT si Centrul Anti-Mobbing deschis in 2011 sub coordonarea mea in cadrul Asociatiei Colfasa. Acest centru s-a bucurat din plin de sustinerea ISTT. Astfel a inceput o colaborare prin care cele doua organizatii au oferit reciproc beneficiarilor in mod gratuit servicii de sprijin specializat in vederea depasirii traumelor cu care se confrunta.
  • Incepand cu anul 2016, am devenit co-trainer alaturi de psih. si presedinte ISTT, Diana Vasile,  la workshopul „ASISTAREA PSIHOLOGICĂ A PERSOANELOR HĂRŢUITE ŞI DISCRIMINATE LA LOCUL DE MUNCĂ” – singurul workshop pe aceasta tema creditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania. Detalii despre eveniment aici.
  • Iar din 2017 am acceptat frumoasa provocare de a fi coordonatorul Departamentului Anti-Mobbing din cadrul ISTT. Mi s-au alaturat, in demersurile mele de a sustine sanatatea emotionala a angajatilor, profesionisti frumosi si competenti, disponibili de a-si mobiliza eforturile in directia oferirii de servicii psihologice tintite pe aceasta tema. Detalii aici.

 

Reclame

5 răspunsuri la ISTT

  1. Pingback: Workshop formare continua – Mobbing-ul – trauma de relatie | Flori Andronache's Blog

  2. Pingback: Cum nu esti bine la locul de munca atunci cand apare fenomenul de mobbing. | Flori Andronache's Blog

  3. Pingback: Eu pentru cine muncesc? | Flori Andronache's Blog

  4. Pingback: Grup de suport anti-mobbing* | Flori Andronache's Blog

  5. Pingback: Bullying-ul – risc pentru consum de substante | Flori Andronache's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s