FBCT16!

„Fii bine cu tine!” reprezinta un eveniment marca I.S.T.T., organizat (in fiecare an pe anumite tematici), pentru publicul larg, in vederea accesibilizarii anumitor cunostinte / informatii / solutii la probleme, dificultati sau situatii de viata. Anul 2016 este destinat locului de munca, accentul cazand pe tema mobbing-ului sau hartuirii psihologice.

afis

Astfel ca, in masura in care va doriti sa cunoasteti mai indeaproape manifestarile care descriu situatiile de hartuire psihologica, manierele cele mai potrivite prin care sa reacţionati, pentru voi sau altcineva, atunci cand apare genul acesta de conflicte la locul de munca, va aşteptam cu drag la conferinta! Asupra reperelor pe care le putem avea la indemana de a ne proteja sanatos, voi avea placerea de a ma opri in calitate de speaker in cadrul evenimentului. Pentru detalii, click aici.

De asemenea, in cadrul conferintei vom primi cu totii invitatia de a reflecta un pic asupra muncii noastre si a relatiei pe care o avem cu munca. La prima vedere, stim cu totii de ce muncim, pentru cine, unde, cum samd. Dar oare sa fie atat de clar? Atat de limpede precum ne place sa credem? Vom vedea….la conferinta!

Pentru inscriere sau alte informatii legate de eveniment, va invit sa accesati pagina ISTT aici.

 Iar pentru noutati si lucruri interesante pe care le puteti afla pana in momentul conferintei, va invit sa urmariti pagina de facebook a evenimentului, dand click aici.

Reclame