SE POATE SA ITI FIE MAI BINE !

Incepand cu data de 12 septembrie 2013 am reluat un proiect mai vechi, de suflet –  Grup de suport deschis pentru persoanele care se confrunta cu dificultati existentiale (moartea cuiva apropiat, neputinta, separarea, divortul sau, mai putin grave, dar totodata importante: probleme in cuplu, insatisfactie profesionala etc), persoane la care speranta si interesul pentru viata, frumos, bucurie si fericire incep sa scada.

Acestea stiu ca suferinta, durerea, blocajul  pot inceta! Au decis ca e momentul sa puna STOP scaderii autoincrederii si a stimei de sine, neputintei, vinovatiei. 

In masura in care ai un prieten intr-o situatie similara, lasa-l sa stie ca exista o optiune in refacere si ca doza de bunastare si echilibrare emotionala si-o poate gasi participand la grupul de sprijin terapeutic pentru persoanele interesate sa aduca o schimbare in viata lor. Sau poate ca esti chiar tu in situatia aceasta.

 De ce merita sa participi la acest grup:

  • Vei intalni persoane ce intampina dificultati asemanatoare cu ale tale;
  • Vei fi inteles, acceptat exact asa cum esti;
  • Vei invata ce sa faci cu trairile si comportamentul tau in relatiile ceilalti;
  • Vei descoperi noi modalitati de a trece peste obstacolele din viata ta;
  • Vei exersa abilitati sociale de baza ce te vor ajuta sa creezi relatii satisfacatoare pentru tine.

Costul programului:

  • 40 RON/ sedinta (2 ore).

* In masura in care intr-una dintre sesiuni grupul devine mai mare de 5 participanti, se va aplica un discount tuturor membrilor, astfel incat taxa va fi de 30 RON / sedinta.

Cum sa te inscrii la grup: 

Da-mi un telefon sau scrie-mi un mail ! Apoi stabilim impreuna celelalte detalii.

Va asteptam!

Despre floriandronache

Iubesc clipa prezenta, iubesc sa stiu cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept. Si… Iubesc oamenii, imi place sa ii descopar si imi place sa fiu printre si cu ei. Inca de mic copil am dezvoltat o pasiune din a ma intelege, a incerca sa ii inteleg pe ceilalti si a ma intelege pe mine in relatie cu ei. Probabil de aceea nu intamplator drumul carierei mele a condus inspre a deveni un specialist al domeniilor legate de OM / OAMENI. A fost cadrul profesional in care mi-am investit energia eliberata de vechea mea pasiune. Am incercat si reusit de cele mai multe ori in calitate de Trainer / Life & Career Coach sa le transmit celorlati din inspiratia mea si sa ii ajut sa-si atraga mai multa lumina in viata. Ca psihoterapeut / consilier psihologic am asistat cu daruire si dedicare oameni aflati in durere sau pur si simplu intr-o dificultate indiferent de aria vietii. Este vorba despre a-i asista pe ceilalti sa iasa din captivitatea inchisorilor trecutului sau din mreajele viitorului in care sunt absorbiti, si a-i ajuta sa se centreze pe prezent. Nevoia mea de ordine, structura si claritate, cumva partea logico-matematica din mine m-a atras si in mediu organizational, de business, deveniind pentru cativa ani Consultant Resurse Umane. Sunt in continuare interesata de tot ce inseamna dezvoltare personala si aducerea armoniei in viata mea si, de ce nu, a altora. E o adevarata provocare si ii felicit pe cei care reusesc pe deplin! Sunt o optimista innascuta sau cel putin asa am placerea sa cred! Am convingerea ca Binele exista in oameni si intre oameni si ca exista un Dumnezeu / Buddha / Brahman / Tao / Allan / Sinele (sau cum s-a fi numiind pentru fiecare dintre noi), care e in si printre noi si care ne urmareste ca pe un spectacol. Uneori se amuza de cum stim noi sa incurcam lucrurile, se bucura cu noi cand reusim sa le deznodam si sa iesim la lumina, e trist cand ne vede ca ne afundam mai tare in intuneric, poate plange o data cu noi cand ne vede ca ne contractam atat de puternic, ca ne punem limite atat de mari, granite rigide si ca ne asezam in propriile inchisori. Dar El e totusi linistit: stie ca mai devreme sau mai tarziu tot iesim din labirint, iar la lumina il vom vedea si ne vom bucura de El, de frumusetea Lui si Il vom imbratisa cu bucurie si atunci ni se vor deschide ochii si in sfarsit vom fi capabili sa vedem ca El suntem noi, mai exact Iubirea si Fericirea si Caldura de care suntem capabili si din care am rasarit si cu care ne-am hranit pentru a putea creste si prinde viata si a ne umple de ea. In timp am invatat un lucru esential: trecutul nu-l putem schimba niciodata, dar raportarea noastra la el da. Si o data ce schimbam perspectiva, ne schimbam noi, ne comutam de la partea intunecata a Existentei pe care nu ajunge “Soarele”, la cea luminoasa care se bucura de razele lui din plin!
Acest articol a fost publicat în Adulti - Dezvoltare personala / consiliere psihologica, Oportunitati dezvoltare personala pentru adulti, Oportunitati dezvoltare personala pentru adulti, adolescenti si copii, cupluri si / sau familii. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un comentariu