WORKSHOP CENTRAT PE DEZVOLTAREA CAPACITATII DE A FACE FATA RELATIILOR DIFICILE LA LOCUL DE MUNCA

  •  Ti se intampla sa te trezesti dimineata cu groaza de a te ridica din pat pentru a pleca la un job unde ai de-a face cu sefi  sau colegi care te scot din minti?
  •  Esti inconjurat de colegi incompetenti, negativisti, abuzivi verbal si imposibil de lucrat cu ei?
  • Ai cerut sprijinul departamentului de HR  si inca nu s-a schimbat nimic sau cel putin nu in sensul dorit de tine?

Toate acestea sunt semnale ale unui mediu de lucru infectat. Bine ai venit in realitatea  trista a milioane de angajati din Romania!

Te invit sa iei atitudine prin a aduce o schimbare in viata ta profesionala si nu numai.

Invitatia este valabila nu numai pentru cei care au ajuns in punctul descris mai sus ci si pentru cei care doresc sa previna asta sau sa depaseasca un moment mai dificil in plan profesional, sa-si recapate starea de bine pe acest palier al vietii.

(da click pe imaginea de mai jos daca nu este suficient de vizibila)

w rel tox

Workshop-ul pe care ti-l propun iti va aduce urmatoarele beneficii:

  • Vei reusi sa recunosti  comportamentele toxice la locul de munca si cum sa te protejezi;
  • Vei deprinde tehnici concrete de remediere / gestionare a situatiilor dificile pe care le ai la locul de munca;
  • Vei  cunoaste care sunt instrumentele necesare de a-ti aborda seful sau departamentul de HR (resurse umane) astfel incat sa soliciti o schimbare, sa raportezi un coleg agresiv sau sa completezi o plangere in cazul in care vei avea nevoie;
  • Vei castiga incredere in propria persoana si iti vei dezvolta capacitatea de a confrunta un coleg insuportabil care iti intrerupe activitatea, disturba mediul de lucru si, probabil, te pune in pericol pe tine sau pe altii.

Detalii organizatorice:

CAND?
Vor avea loc workshopuri pe tot parcursul anului 2014. Orarul desfasurarii grupurilor se stabileste dupa formarea fiecarei grupe in parte, conform optiunilor participantilor.

UNDE?
Locaţia este in Bucuresti, zona centrala.
Exista disponibilitate de a-l organiza si in alte locatii din tara.

CAT?
Workshopul are o durata de 10 ore. Va propunem trei variante de desfasurare:
1. Luni: 15:00 – 17:00; Miercuri + Joi: 13:00-17:00.
2. Vineri: 18:00 – 20:00; Sambata + Duminica: 10:00-14:00.

Costul programului este de 250 RON, care se achita la prima intalnire.

Inscrieri la: flori.andronache@yahoo.com sau tel: 0726 102069.

Anunțuri

Despre floriandronache

Iubesc clipa prezenta, iubesc sa stiu cine sunt, de unde vin si incotro ma indrept. Si… Iubesc oamenii, imi place sa ii descopar si imi place sa fiu printre si cu ei. Inca de mic copil am dezvoltat o pasiune din a ma intelege, a incerca sa ii inteleg pe ceilalti si a ma intelege pe mine in relatie cu ei. Probabil de aceea nu intamplator drumul carierei mele a condus inspre a deveni un specialist al domeniilor legate de OM / OAMENI. A fost cadrul profesional in care mi-am investit energia eliberata de vechea mea pasiune. Am incercat si reusit de cele mai multe ori in calitate de Trainer / Life & Career Coach sa le transmit celorlati din inspiratia mea si sa ii ajut sa-si atraga mai multa lumina in viata. Ca psihoterapeut / consilier psihologic am asistat cu daruire si dedicare oameni aflati in durere sau pur si simplu intr-o dificultate indiferent de aria vietii. Este vorba despre a-i asista pe ceilalti sa iasa din captivitatea inchisorilor trecutului sau din mreajele viitorului in care sunt absorbiti, si a-i ajuta sa se centreze pe prezent. Nevoia mea de ordine, structura si claritate, cumva partea logico-matematica din mine m-a atras si in mediu organizational, de business, deveniind pentru cativa ani Consultant Resurse Umane. Sunt in continuare interesata de tot ce inseamna dezvoltare personala si aducerea armoniei in viata mea si, de ce nu, a altora. E o adevarata provocare si ii felicit pe cei care reusesc pe deplin! Sunt o optimista innascuta sau cel putin asa am placerea sa cred! Am convingerea ca Binele exista in oameni si intre oameni si ca exista un Dumnezeu / Buddha / Brahman / Tao / Allan / Sinele (sau cum s-a fi numiind pentru fiecare dintre noi), care e in si printre noi si care ne urmareste ca pe un spectacol. Uneori se amuza de cum stim noi sa incurcam lucrurile, se bucura cu noi cand reusim sa le deznodam si sa iesim la lumina, e trist cand ne vede ca ne afundam mai tare in intuneric, poate plange o data cu noi cand ne vede ca ne contractam atat de puternic, ca ne punem limite atat de mari, granite rigide si ca ne asezam in propriile inchisori. Dar El e totusi linistit: stie ca mai devreme sau mai tarziu tot iesim din labirint, iar la lumina il vom vedea si ne vom bucura de El, de frumusetea Lui si Il vom imbratisa cu bucurie si atunci ni se vor deschide ochii si in sfarsit vom fi capabili sa vedem ca El suntem noi, mai exact Iubirea si Fericirea si Caldura de care suntem capabili si din care am rasarit si cu care ne-am hranit pentru a putea creste si prinde viata si a ne umple de ea. In timp am invatat un lucru esential: trecutul nu-l putem schimba niciodata, dar raportarea noastra la el da. Si o data ce schimbam perspectiva, ne schimbam noi, ne comutam de la partea intunecata a Existentei pe care nu ajunge “Soarele”, la cea luminoasa care se bucura de razele lui din plin!
Acest articol a fost publicat în Adulti - Dezvoltare personala / consiliere psihologica, Articole consiliere psihologica / psihoterapie, Articole consilierea in cariera, Articole HR și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s